az embernek káromkodni kél kedve

Van ez az időszak, szomorúbb vidékeken októbertől április végéig, amikor hideg van, fűteni kell, és a zember sehogy se tud úgy felöltözni, hogy valahogy ne fázzon meg, akár kint, akár bent, amikor még a fürdőkádban sem tudok felmelegedni, 22 fokban polár pulóverben és gyapjúzokniban alszom és mégis fázom a hálózsákban. Minden egyes pillanatát utálom, összesen és külön-külön is.

Szóval igen, megint meg vagyok fázva, fáj a fejem, és nem ülhetek itthon, ápolgatva és sajnálva magam, mert mindenféle ügy van, amit intézni kell, és az adminisztráció olyan, hogy soha nem mondják meg egyszerre, hogy milyen papírok kellenek, hanem csak rendre, hogy a zember járjon minél többször ugyanazzal a problémával a város másik végében. Milyen egyszerű lett volna, ha az évnyitón megmondják, hogy ezek a papírok fognak kelleni Gedeonnak a tanév során (csak tudják előre, minden évben ugyanazok kellenek), és egyszerre vigyük be őket. De nem, ez már nem is tudom, hányadik kör, amikor mindenféle papírokkal szotyogok be az iskolába. Mit csinál az, akinek munkahelye van és nem ér rá?

Közben, mivel beállt a hideg, Gedeonnak kellett vegyek kabátot, ami sok mászkálással és turkálással járt, de végül találtam neki egy vékonyabb és egy vastagabb télikabátot egy új áráért. Remélem, ezeket nem növi ki egy év alatt (de). Így magamnak is vettem a képen látható hosszú hamvasrózsaszín kabátot, meg egy MD kesztyűt, ami az utóbbi idők egyik legjobb turkálása volt.

selftimer05_10_2016-15_22_46

A kesztyű új, és eredetileg 80 euróba került.

wp_20161005_13_19_53_pro

Reklámok
az embernek káromkodni kél kedve

az embernek káromkodni kél kedve” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Wow, ez a hamvasrózsaszín de szép! Egyébként én is fázok mostantól tavaszig, ilyenkor szoktam mindenáron megpróbálni eljutni szunázni, az segít. (Meg a sütőben sütött dolgok, sütőtök, gesztenye, teák, az elvetemültebbeknek forralt bor stb.)

  2. Tök jó turitermés! :)
    Szerintem tarts otthon gyömbért: melegít, bacit öl, főzéshez is jó. És talán gingkót kéne szedjél ősztől tavaszig. Az ilyen periférikus keringéssel bajlódóknak (magyarul: fázós) nagyon jó. Továbbá: valami minimáljóga, feszítés-nyújtás. Szintén eleveníti a gerincet és vele mindent. Nagyon gazdaságos: nem kell hozzá elmenni otthonról, nem kell eszköz, szerkó stb. Lehet közben a gyerekekkel hülyéskedni, mitöbb: Gizellát súlynak használni… ;) Ha ők is rászoknak játékból, az plusz nyereség. Bocsi, a kéretlen tanácsért, hasonló szenvedések, tapasztalat van mögötte. :) Jöhetnek az ellenvetéseid… :) Tudom, a balettra esküszöl. Majd jön az is, de perpill valami hitványabb is segíthet, ami nem olyan macerás.

  3. Járok úszni, vettem bérletet :) Mivel Gedeont amúgy is kísérni kell úszni, ezért amíg ők úsznak, én is úszok kicsit, és nyújtok a vízben. Nagyon le vagyok merevedve.

    Pedig én úgy képzelem a sportot, mint a disszertációmat, hogy megveszem hozzá az eszközöket/könyveket és már kész is van :P

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s