1/10: amit senki se venne fel

Az idióta ruhák gyűjtése természetesen hozzátartozik a kivülállási pózhoz, amiben tetszelegni szoktam. Ez a nadrág ennek az eredménye: utcára nem lehet felvenni, csak tunikával, viszont nagyszerű színe van és kényelmes, terhesen pedig végképp, amikor a zember felrántja hónaljig. Külön tetszik, hogy a szára, egyes indiai nadrágokhoz hasonlóan, amilyeneket varrni fogok ha lesz időm s varrógépem, lent kicsit buggyos és szűk, fent viszont kényelmesen nem feszül. Csak hát nézzünk már a képre, hogy néz ki.

Ettől függetlenül ez egy számozott darab (aki nem tudja, annak mondom, hogy bizonyos márkák limitált szériát készítenek a cuccaikból, és beszámozzák őket, ez a svéd Object márka terméke, sok mindenem volt tőlük, amíg lehetett őket Kolozsváron kapni). Ez régebbi kollekciójukból származik, mert most megnéztem az oldalukat, és nagyon mainstream cuccokat gyártanak, ugyanez történt a terra plana cipőkkel is, sajnos.

Ez már a szerelés után van, de még a mosogatás előtt: ma reggel senki sem evett le meg egyebek. Két maradék bútort összeraktam ma reggel. Még porszívóznom kell (iszonyatosan hullik a hajam), és akkor mára meg is vagyok a házimunkával, kár, hogy a nap legproduktívabb időszaka, amikor a nagyok filmet néznek, Gizella meg alszik, elment házimunkával.

 

SelfTimer29_08_2016 11_39_33

Reklámok
1/10: amit senki se venne fel

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s