1/9: az első darab, ami

ki lesz lakoltatva a szekrényből, nem számít, hogy másképp milyen jó kis blúz. Pedig minden adott lenne hozzá, hogy hordható legyen: jó a színe, a szabása, az anyaga, csak az a vacak pántja ne csúszna le állandóan, amitől roppant idegesítő lesz. A másik megoldás, hogy levágom a pántját és alsószoknya lesz belőle, mindjárt megyek is és kipróbálom, hogy feljön-e rám. Milyen jó lenne, ha lenne varrógépem.

Amúgy ma sem volt egy eseménytelen nap (még nincs vége): valószínűleg eltört az egyik lábujjam, mert teljes erőmből belerúgtam a falba mezítláb és most rohadtul fáj; persze nem szándékosan rúgtam bele, de ez az eredmény szempontjából mindegy is. Jakabon van egy seb, és elaludt a fotelben, miután megint összefirkálta a frissen meszelt falat, Gedeonnak pedig három sebesülése is van ma.

 

SelfTimer28_08_2016 12_37_01

Reklámok
1/9: az első darab, ami

1/9: az első darab, ami” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nekem is van egy, csak éppen három éve darabokban, amióta egyszer szét lett szedve. És én – sajnos – nem tudom összerakni. De azért köszönöm. Igazából eddig egy varrógépet szerettem, evör, nagyanyám százéves singerét, de azt nem akarják nekem adni.

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s