no, beköltöztünk

Ennek megfelelően óriási a káosz. A gyerekszobát megpróbáltuk rendbe tenni, csak a játékok vannak szanaszét, de azok máskor is úgy vannak, meg a gardróbot, hogy fel lehessen öltözni.

Apropó gardrób: a ruhák egyharmadát ki fogom dobni, mert az talán túlzás, hogy egy szobányi gardróbban nem férünk el Gizellával ketten. Jakabnak és Gedeonnak is megtelt a frissen vásárolt szekrénye, túlzás, na. Egyszerűen nem hordunk ennyi ruhát.

A könyvek a polcon, de nem vettünk a polcrendszerbe elég polcot (két bölcsész, érted, nem tudtunk hetvenig számolni, vagy mennyi is kellett volna). Az én könyveim meg G. wired-jei (kb. 100 darab, no comment) most a földön parkolnak, Gizella ágya a szoba közepén egy-két doboz társaságában.

Az asztalom be van állítva, de a padló annyira görbe, hogy a széken ülve kapaszkodnom kell, hogy ne csússzak le (na jó, ez túlzás, de majdnem).

Emellett meg vagyok fázva, fullasztóan köhögök, de tényleg annyira, hogy nem kapok levegőt, herpeszem van és menstruálok. Ilyenkor nagyon utálatos dolog nőnek lenni, sokan mondták, hogy a szülés után jobb lesz, de nem lett jobb, hanem sokkal rosszabb, előtte egy héttel már fáj a fejem, és alatta is végig, meg a derekam is, reggel kávé mellett fájdalomcsillapítóval indul a nap.

És akkor itt van még a sok minden, amit el kell rakni meg össze kell szerelni, ki kell találni, hogy hol legyen a helye, Jakab fullba nyomja a hisztit bármiért, Gedeon meg sokszor szándékosan bosszantja, tegnap meg kimentünk a Kolozsvári Magyar Napokra, és szarrá áztunk egy nagy felhőszakadásban egy sátor alatt, amitől Gizellának is elkezdett csorogni az orra amellett, hogy Jakab még mindig köhög és éjjel ordítva ébred és felordítja Gizellát is.

Emellett el kellene mennem

  1. függönyt venni
  2. elosztókat venni (nincs elég konnektor)
  3. bevinni a sötétítő anyagát megvarratni
  4. bevásárolni hétvégére

 

Emellett haladnom kellene a lektorálással, ami most a legfontosabb.

Emellett Jakabot vécére szoktatjuk, ami azt jelenti, hogy napi 2 szaros bugyi és sok pisis nadrág, hihetetlen, hogy ezt a gyereket nem zavarja, hogy a szarban ül.

Emellett mindenki mindent rajtam keres, amitől elég ideges vagyok. Meg amúgy is az vagyok, utálom a rendetlenséget magam körül, képtelenség így bármit is csinálni.

Emellett érezhetően vége a nyárnak, ami nem is volt az idén. Nem voltunk nyaralni. Nem pihentem egyáltalán.

Reklámok
no, beköltöztünk

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s