a dolgok állása

Nos, kezd körvonalazódni a költözés, épp ideje már. Megegyeztünk a szállítóval az időpontban és az árban, meg van beszélve a festés és a takarítás (köszönet ezért az otthoniaknak), hazajöttek a gyerekek, Jakab fullba nyomja a hisztikorszakot.

Ezen a héten még járnak a Jakab bölcsődéjébe, és mához egy hétre utazunk (én és a három gyerek). A bútorok és a macska egy kicsit később jönnek G.-val, de nem tudjuk másképp megoldani, jobb lesz a gyerekeknek, ha nem a szétszedett bútorok között kell eltöltsenek egy hetet.

A könyveink kétharmada katalogizálva, elcsomagolva. A ruháink jelentős része is. A törékenyek is. Megvettük az ikeás cuccokat.

Nem is tudom, hogy örülök-e vagy sem, mindenesetre éjjelente annyira aggódom, hogy nem tudok aludni.

Addig is, hogy úgy érezzem, hogy csináltam valamit, létrehoztam egy fészbúk oldalt azoknak, akik Kolozsváron arabul akarnak tanulni, eddig egy tanítványom biztos van, ha nem gondolta meg magát. Ugyanakkor szkájpon is fogok tanítani, ezt sem csináltam eddig, meglátjuk, hogy megy. Továbbá van egy tanítványom Pesten, akit továbbra is tanítani fogok, de még ez sem körvonalazódott, hogy pontosan hogy lesz. Csupa bizonytalanság. Nem igazán élvezem a bizonytalanságot.

Reklámok
a dolgok állása

a dolgok állása” bejegyzéshez ozzászólás

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s