nehezített terep

Szerencsére Jakabnak nem lett nagyobb baja, tegnap este már az ágyon ugrált egy nagy délutáni alvás után. Ami nem is baj, mert ma levonultunk mind, kivéve a macska, az orvoshoz, hogy mindenki kapjon oltást: Gizella valami kötelezőt, Gedeon és Jakab az első kullancs ellenit. A Lyme-kór ellen sajnos nincs oltás, de legalább az agyhártyagyulladás ellen igen. G. meg csapatépíteni ment, és csak holnap délben jön haza, úgyhogy ma én vagyok a mindenes, ami azt jelenti, hogy hétig fogunk ülni a játszótéren, ha nem esik, és aztán fürdés és lefekvés.

Gizella a megfordulást gyakorolja, amiből az következik, hogy nem lehet sehol magasabb felületen hagyni, viszont amikor a nagyok itthon vannak, akkor meg a földön nem, még ki kell találnom, hogy is legyen este, hogy mindenkinek jó legyen.

SelfTimer16_06_2016 08_53_20

Ez jelen pillanatban az egyes számú kedvenc hosszú szoknyám, egyrészt a színéért, ami téglapiros, de ez a képen nem látszik, másrészt a hosszáért, harmadrészt mert ebben a bélés is leér a földig, tehát nem átlátszó. Emellett sok mindent fel tudok hozzá venni, sok olyan blúzom van, amivel ezt kombinálni tudom.

A török mintás selyemblúz még nem szerepelt egyszer sem, pedig ez az egyik legtöbbet hordott darabom. A kendő és a kalap friss szerzemény.

 

Reklámok
nehezített terep

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s