ruhásblog rulez

Ma olyan napom van, amilyen és ez a képen is látszik: szar. Úgyhogy ruhás posztokat fogok írni, hátha ez segít (nem). Sok minden segíthetne, de egyik sincs a megvalósíthatóság határán. Úgyhogy, ahogy MÁK is ajánlotta, miért ne. És közben az asztalfióknak leírom azt, ami nem nyilvános. Az írás olyan, mint egy jó regény: a párbeszédek ott érnek véget, ahol az író akarja, hogy véget érjenek, és nem kerülnek bele olyan zavaró tényezők, mint a másik, aki nem azt a szöveget mondja, mint ami a fejemben van. A ruhákkal is ez van: nem kell rájuk reagálni, nem váltanak ki érzelmi reakciót, nem mondják neked, hogy óvodás módra viselkedsz, miközben fogalmuk sincs, hogy mi miért történt, nem kell nekik magyarázkodnod, ha idiótán öltöztél fel, és nem sértődnek meg. A ruhák biztonságosak, minden egyéb meg lényegtelen nyafogás.

SelfTimer07_06_2016 07_50_47

A kép szélén ott a tasziga a Jakab motrával, és lent a lépcső alján a két gyerek. Meg is jegyezték ma többen az óvodában, hogy hogy fel vagyok pakolva. De délután játszótérre megyünk a gyerekekkel, mert még mindig jobb, mint ha itthon hányják szét a házat, és ha nem viszek Jakabnak motrot, akkor elveszi másét. És Gizellának vásárolnom kellett. És továbbra sincs autónk, mert egyelőre nincs rá szükségünk (és csórók vagyunk), és ha lenne is, akkor se vezethetnénk.

Akik annó követték a ruhásblogot, azok számára a szandálon kívül minden új: úgy érzem, az idei nyár slágerei a hosszú szoknya, a hajpánt és a neonszín lesznek, a ruha és a blúz is elég friss ahhoz, hogy még ne únjam, hajpántokból meg alaposan bevásároltam a Melimelóban, amikor legutóbb otthon voltunk húsvétkor.

Reklámok
ruhásblog rulez

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s