ma kiderült, kivel

vagyok egy csoportban és mennyire jó a csoport. Szerencsére csak ketten vagyunk, egy ausztrál lány és én, ez a lehető legjobb variáció. Az ausztrál lány, akinek nem sikerült megjegyeznem a nevét, mert valami bonyolult arabos hangzású neve van, vagy nem, Layala, vagy Alaya, vagy Ayala, vagy velemi hasonló, elég jól beszél arabul, ez nagyon jó, mert húzni fogjuk egymást felfelé. Amíg kiderül, hogy hogy hívják, Ayalának fogom hívni. A tanárnőmet Húdának hívják, már ha ez érdekel valakit. 

Szóval Ayala, aki egy roppant agilis leányzó, nagy vehemeciával kifejtette, hogy ő nem ért egyet az országhatárokkal, és az egészet el kellene törölni, hogy áramoljon szabadon a munkaerő oda, ahova kell. Ezzel én vitatkoztam egy kicsit, mert ha egyből mindenki megnyitná a határokat, akkor Svájcban az Alpok csúcsain is laknának, szóval az elképzelés szép, meg minden, én nagyon tisztelem, mikor valami az első világban szociálisan érzékeny, de hát nem lehet a világ összes problémáját gordiuszi csomóként kezelni. 

Ez tipikusan az a nyugati vehemencia, amikor a legjobb indulattal próbálnak cselekedni, és általában iszonyú rosszul sül el. Szóval érdekes lesz, majd kicsit provokálom holnap. 

 

Reklámok
ma kiderült, kivel

ma kiderült, kivel” bejegyzéshez egy hozzászólás

Itt kommentelhetsz.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s