fél óra múlva a

kocsin szeretném látni a tálcákat – jött be ma a kajával egy nagyon katonás és nagyon udvariatlan ápoló, ami külöben nagyon sós leves volt, ami csak azért nem érződött annyira sósnak, mert beleborult a bors-szóró. A második paradicsomos-kapros tökfőzelék volt, a két kaja közül az egyik, amit soha nem eszek meg. A másik a hal, de azért halat már ettem életemben. Jól meg kellene ápolni a kezét egy laskanyújtóval annak, aki a tökfőzeléket kitalálta.

A csecsemőosztályon nincs tápszer, még sürgős esetekre sem, amíg hoznak – ki gondolta volna, ugye? Mert az, hogy vécépapír nincs, már meg sem lep. A kórház gyógyszertárában nincs tejpép, amit a gyerek kap, csak tejpor. Minek is, ugye.

Az egész osztályon egy tusoló van felnőtteknek, egy másik szalonban. Egy tábori ágyon alszunk, ami középen megtörik, ott van egy gödör, és amit reggel össze kell csukni, és tilos egy másik ágyra leülni. Egy rettenetesen kényelmetlen széken telnek a napjaim, ami műbőr, már kismilliószor befülledt a seggem alatt, és fáj a nyakam, mert nem lehet rajta rendesen ülni. Családbarát az intézmény, hogyne. Fél órába telik, míg a zember megtalálja a gyerekosztályt, mert csak a főbejáratnál van kiírva.

Jakab alig alszik, mert a szalonban van még egy egyéves, kissé hiperaktív kisfiú, aki folyamatosan kiabál, beszél, nyüzsög. Éjjel is. Ma kiderült, hogy a füle és a torka is be van gyulladva, úgyhogy majd vesznek vért (másfél órája), és ha meglesz a labor, annak függvényében kap majd atibiotikumot, vagy nem. Enni nem eszik, inni se nagyon, valószínűleg be fognak kötni egy infúziót majd valamikor.

Reklámok
fél óra múlva a

fél óra múlva a” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ez a János? A fiammal egy éve kerültünk be a patológiás újszülött osztályra és ott is állandóan probléma volt a tápszer. Meg a sterilkonyhás néni, a következő lépcsőfok. Mihamarabbi gyógyulást!

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s