az azért nagyon

király, amikor a nap azzal végződik, hogy a gyerek belehány a melltartómba, és azzal kezdődik, hogy kiborítom a tápot az ágyba. Másnak is hasonlóan jó reggelt kívánok.

Reklámok
az azért nagyon

az azért nagyon” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Felkelve konstatáltam, hogy a jobb karom mozgatása olyan fájdalommal jár, mintha kést döfködnének a hátamba. Miután egy majdnembokatörés után sikerült magam elvonszolni Aból Bbe, kiborult az irodában a földre a müzlim és egy órája nem sikerült értelmes munkafolyamatba kezdenem.
  Magyarázat erre, hogy hétfő van?

 2. Viszont: tök jó esőszag volt egész nap.
  Az most más kérdés, hogy ennek márciusban kéne lennie, most meg még simán lehetne hó. Miközben már most herótom van a márciusi nyünnyögéstől, aminek az időjárás lesz a fő csapásvonala, gészen addig, amíg a jajdehidegvant felválthatja a jajdemelegvan. Mondá Antiszociális Kismalac…:))
  Előre röhögök, hogy nem fogom tudni a mărţişoromat sehova lerakni:)) Tényleg, tudja valaki, hogy a szerbeknél van-e ilyen?* **
  *gondolom mindenki képbe van, hogy ez egy bolgár/román szokás. Az Erdélyben stb élő magyarokat is meglegyintette a szele, náluk is van egy variánsa – így aztán ha kapsz egy bojtpárt, döntheted el, hogy martenicát, mărţişort, avagy márciuskát kaptál-e:) Bolgároknál még külön neve is van a bojtoknak és meg vannak személyesítve. Azt nem tudom, hogy ki kezdte, majd jön egy néprajzos, és megmondja:)
  **amúgy ezt talán Embertől kellene megkérdezni, miután ő játszik szh zenét kb az életkorommal megegyező ideje (ne egy százéves papát képzeljetek el, én se vagyok óvodás, csak korán kezdte:)

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s