az anyaság

legnagyobb tanulsága, hogy minden szépsége, fáradtsága, öröme, nehézsége, vitája, aggodalma, érdekessége, izgalma, jellemfejlesztése, türelemjátéka, játszmája, újratervezése, logisztikája, nevetése és sírása, meseolvasása, játéka, nevelése mellett 95 százalékban a gyerekek szarási szokásairól szól.

Reklámok
az anyaság

az anyaság” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Gedeont most biztosan visszavetette kicsit Jakab születése, elvégre nem olyan régen maradt le róla a pelenka. Majd ha megtanulja teljesen önállóan intézni a fenéktörlést is, na meg az öcsi sem lesz pelenkás, elmúlik ez is.
    Legfeljebb akkor nem, ha valami okból tartósabban probléma lesz a székletével (szorulás). Esetleg kaphatna joghurtot darált lenmaggal minden nap, vagy zabkorpával (annak még íze sincs különösebben), vagy pl. aszalt szilvát, aszalt fügét, ezek jól karban tartják a székletet.

  2. Hát én pattogatott kukoricát szoktam neki adni, ha már nagy a baj, attól mindig heyrejön. Nem véletlenül modják, hogy amásnaposság ellen legjobb a puliszka és az aludtej :)

  3. Mindig téma marad. Kamaszok szülei arra síránkoznak, hogy “le se szar”. Kicsi korban az egyik sarkalatos kérdés, mert jelzésértékű a szülőnek, zsarolási eszköz (nem tudatos) a gyereknek. Errefelé ezt úgy summáznák, hogy szar az élet.

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s