és te mivel?

Az idei karácsony egyik fénypontja kétségtelenül az volt, amikor sok, mindenféle protestáns, köztük teológiai tanár, lelkész és exlelkész, zenész, klasszika-filológus és könyvtáros azon vitatkozott éjjel tizenkettőkor, hogy akkor a pápa kinek fizet nyugdíjjárulékot, ha fizet egyáltalán, és kap-e fizetést.

És te, mivel töltötted a karácsonyt?

Reklámok
és te mivel?

és te mivel?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. hát, öö, istentiszteletek, olvasás, alvás. nem igazán jött át ez a karácsony. nem kaptam meg az esedékes fizetésemet… így ajándékozás sem volt, lévén, hogy nem volt miből. de azért fát vettünk. talán ennyi. HOL vitatkoztak eme nagy-tudású, értelmes úriemberek ezen a fontos kérdésen…?

  2. Hogy én mennyire élveztem volna ezt a beszélgetést :) Szerintem nem fizet. Leszámítva néhány nagyon ritka esetet, a pápaság halálig tart. És akkor minek. Ha mégsem, akkor is befogadja valamelyik kolostor :) De jó téma ez karácsonykor… felvetem én is, amikor több mint 3 lelkész összeül.

  3. Én mivel? Szombatján és első napján a társadalmi szerepemnek tettem eleget, Másod- és harmadnapján családanya voltam. Ma meg naplolpó vagyok. És nagyon jól esik. Most egy kicsit vágyok Kolozsvárra vagy Vásárhelyre. El…

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s