mai menü: mézes vöröskáposzta sült kacsacombbal

A kacsa a legfinomabb hús, ma vettem a piacon négy jó kövér combot, igazi pecsenyekacsát.

A kacsacombot megsütöttem (mint később kiderült, kissé nyers maradt, holnap még sütöm egy kicsit).

A káposztát felvágtam (mert nincs gyalum), vajat olvasztottam, a vajon megdinszteltem, tettem rá fehér borst (vagy borsot?), egy kanál mézet, egy kicsi ecetet és egy kis vizet, és addig pároltam, amíg megpuhult.

Reklámok
mai menü: mézes vöröskáposzta sült kacsacombbal

mai menü: mézes vöröskáposzta sült kacsacombbal” bejegyzéshez egy hozzászólás

Itt kommentelhetsz.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s