kénytelenek lesztek

további nyafogásokat olvasni, annyira lement a morálom, mint válságkor az életszínvonal.

Mert a megfázással alapvetően nem az a baj, hogy a zember fizikailag szarul érzi magát, mert az elmúlt kilenc hónap erről szólt, megszoktam. Hanem az a rettenetes világfájdalom, morcosság és agresszivitás, ami ilyenkor előbújik valami rejtett zugból, és leterít.

Ilyenkor minden rossz: hogy miért van annyi dolgom, hogy miért van rendetlenség az asztalon, hogy miért kell főzni, hogy utálok korán kelni és a miért mindig nekem kell kezdetű mondatok, amikor különben azért kellenek nekem, mert így egyszerűbb az élet.

Két tüsszentés között butaságtól gonosz öregasszony leszek, előrevetítve a nyugdíjaskort, amikor a botommal fogom elpáholni a szemtelen fiatalokat.

A tűrőképességem ilyenkor nullára csökken. Ami máskor hidegen hagy, az most véresre karmolja a nem túl jó állapotban levő hisztériatalamuszomat, az agyam azon központját, ami a hisztériaszintet irányítja. Zavar lép fel az ingerületátadásban, mert a takony az idegpályák mentén felkúszik az agyamba, eltömíti a csatorákat, és ezáltal a hisztéria, pofákat vágás és gonosz megjegyzések gyakorisága és kiszámíthatósága megváltozik, összezavarodik, és a külső szemlélőnek úgy tűnik,mintha ok nélkül gyűlölködnék a világra.

Ilyenkor azok a mentális kapaszkodók, álmodozások és töprengések, amelyekkel álomba ringatom magam, elveszítik hatékonyságukat, és egy nagy zöld masszává folynak össze.

 

Reklámok
kénytelenek lesztek

kénytelenek lesztek” bejegyzéshez ozzászólás

 1. köszönöm! az a baj, hogy nem ihatok pálinkát a morálomra, nem ehetek mézet a vércukor miatt, nem szedhetek gyógyszert a gyerek miatt, nem tudok ágyban feküdni a nagyobbik miatt.

 2. vica57 szerint:

  Remélem, hamar rendbe jössz.
  Szerintem a náthától, megfázástól mindenki nyűgös lesz, a tüsszögés, orrfújás fájdalmas, levegőt se kapsz, meg egyáltalán…
  Csak a férfiaknak szabadna nyavalyogni/haldokolni a takonykórtól??

  Vizuális típusként elképzeltelek a fiatalokat hajkurászva a botoddal :-)

  Zsuzska: igen, monnyon le! de azonnal!!!

  Jobbulást mindkettőtöknek .-)

 3. Sürgős jobbulást mindenkinek! A párom is orrot fúj, egész gyűjteményt termel ki fél óra alatt a párnája mellé esténként… szerintem én jobban unom, mint ő.

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s