szeretnék egyszer

olyan helyen lakni, ahol a szomszédban nincs felújítás. Száradjon el, aki az ütvefúrót kitalálta.

Reklámok
szeretnék egyszer

szeretnék egyszer” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Itt három napja kb (ha nem több!) tetőt cserélnek. Igaz, három házzal lejjebb, de olyan, mintha pont szemben lennének. Minden szó hallatszik, gerendák, lécek, cserepek… Most épp halkabb munka folyik. Az ütvefúróban maximálisan egyetértek!

  2. itt szerintem vagy szétszedik az egész szomszéd házat, vagy a csempét szedik le. minden áldott reggel, amikor végre végetrét minden konferencia, szesszió, és pihenhetnék (tanulhatnék).

  3. Az udvaron a lécsőház külső burkolatát festik (ordítva), az utcán a járdát bontják több tucat betontörő kalapáccsal. Én a két zajforrás közötti szakaszban, tehát a fürdőszobában ülök a zuhanyozó tálcára helyezett széken a laptoppal az ölemben. Az ütvefúró, a betontörő kalapács, valamint az ordítozó munkás feltalálása megbocsáthatatlan bűntett az emberiség ellen!

  4. vica57 szerint:

    Nálunk szerencsére most nincs ilyesmi. De nem irigylem az eggyel feljebb lakókat. Ott csatornát építenek, és mivel dombtető, a mészkőszikla egészen közel van a felszínhez. Mennek a kompresszoros kőtörő gépek naphosszat…
    Úgy 20 éve a gázvezetéket vitték arra. Még szerencse, hogy az akkori árkokba belepotyogó gyerekek már megnőttek (lassan nekik maguknak vannak árokbapotyogós gyerekeik :-) )

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s