nem rossz

ez, barátom, Dave van Ronkot hallgatok, a gyerek meg ugrándozik a hasamban, biztosan léggitározik.

Én mondjuk nem hiszek semmiféle olyan szövegben, hogy a gyereknek attól jobb lesz, hogy én beszélek és énekelek neki, mert majd jobban fog kötődni hozzám, akkor már énekeljen neki Dave van Ronk, mert neki van hangja. Holland neve van, de különben ír, és Lawrence Block idézi a Ha a szent kocsma is bezár c. könyvében. Bluest meg countryt játszik. Ma ez az aktuális zene. Pont azt a számot, ami bejön az aliennek, nem találom a youtube-on, de itt van helyette egy másik, legalább annyira jó. Ettől a zenétől azért az összes szőr feláll a karomom. Vagyis felállna, ha lenne.

Reklámok
nem rossz

nem rossz” bejegyzéshez ozzászólás

  1. doragon szerint:

    Hogy jobb-e a gyereknek a zene és éneklés, nem tudom, de így remélhetőleg csökken az esély arra, hogy Lady Gaga vagy Justin Bieber rajongó lesz. :) A jó zenével meg egyébként sem lehet korán kezdeni…

  2. pedig számít. Nem szeretem én sem a túlzásokat ebben a témában sem, de anno amikor W a kisebbikkel várandós volt, akkor a nagyobbik a hármat töltötte befele és gyakorlatilag folyamatosan beszélt, nagyjából az anyja hasának magasságában. Mikor a kicsi megszületett és bementünk a naggyal a kórházba meglátogatni őket, amikor meghallotta Rozi hangját, úgy fordult utána, ahogy az egy egy napos gyerek csak tud. Az volt az a hang, amit a legtöbbet és a leghangosabban hallott, kötődött hozzá, mert minden megváltozott körülötte, csak ez nem. Érdekes élmény volt.

  3. majd megmondom a gyermeknek, hogy beszéljen sokat :D mert eddig csak azt mondtam, hogy most már hallgasson is egy kicsit, és vegyen levegőt, mert a négyévesek minden lelkesedésével beszél.

  4. Lady Gaga vagy Bieber nem valószínű, hol lesznek ők már addigra, mire a gyermek zeneválasztóvá cseperedik??
    :-))

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s