mert van az úgy

Loc de dat cu capul

néha, hogy a zember tiszta idiótának érzi magát, és csak áll egyik lábáról a másikra, és hümmög és bólogat, és a gondosan megfogalmazott mondatok mind kimennek a fejéből, és érzi, hogy már a füle is vörös, és képtelen a legelemibb emberi kommunikációra, mert az, akivel beszél, a zistennek sem azokat a mondatokat mondja, amik a fejében levő szövegkönyvben vannak, amit már elpróbált gondosan, előre, és azon izgul, hogy nehogy elkalandozzon a figyelme, és figyelmetlenségében ne hallja, mit mondanak neki, és ezért még inkább idiótának érezze magát, és annyira koncentrál, hogy nem hallja, mit mondanak neki, és ezért még inkább idiótának érzi magát, és már csak bólogat, és zavartan mosolyog, hogy legyen már vége, kezicsókolom, hadd menekülhessen vissza valami biztonságos zugba, hogy verhesse a fejét a falba naphosszat.

***

A fent említett jelenet hetente megtörténik.

***

A mai tételmondat: minél magabiztosabbnak látszik valaki, annál valószínűbb, hogy a mélyben önértékelési problémákkal küzd.

Reklámok
mert van az úgy

mert van az úgy” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. ErikaO szerint:

    Egyetértés. Tétellel is, érzéseiddel is. Saját tapasztalataim és érzéseim alapján. De, szolgáljon biztatásként, ugyanez a “küzdés” serkent teljesítményre is. És hoz sikereket. Ami azért, lássuk be, jó érzés. :)

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s