az mindenesetre kiderült

ezen a javarészt köhögésben és önsajnálatban eltöltött vakáció után, hogy nem akarok fulladás által meghalni. Nagyon félelmetes érzés, amikor a zember venne levegőt, mert az agya tudja, hogy kell, de fizikailag nem tud, és úgy tátog, mint a partra vetett hal.

Most épp ott tartok, hogy továbbra is fullasztóan köhögök, a sok köhögéstől minden izmom fáj, meg a torkom is, az arcomon az összes izom (ki gondolná, hogy ennyi van és így tud fájni), a pokolba kívánom az utazást, az ünnepet és mindenkit, aki megpróbál az arcomhoz érni, vagy megvigasztalni, igyekszem nem vakarni a szemem, és rettenetesen idegesít és kiborít, hogy azt a járatot, ami a fület és a torkot összeköti, semmivel nem tudom megvakarni, pedig rettenetesen viszket.

Régen éreztem ennyire helplessnek és szerencsétlennek magam. Mert ha legalább vidáman telne. De a sötét hangulat, amiről itthon egyáltalán nem lehet beszélni, rámnyomta a bélyegét, felerősítette a végletekre, az önsajnálatra és a világfájdalomra való hajlamomat. Sírni tudnék, ha nem viszketne ennyire a szemem, és röhögni (vagy röfögni), hogy milyen szerencsétlen vagyok.

Reklámok
az mindenesetre kiderült

az mindenesetre kiderült” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Tudom, milyen ez, nekem idült asztmatikus hörghurutom van, ami képes pszichés alapon is kiújulni, bár többnyire égéstermékek, egyes erős illatanyagok okozzák (cigifüst, avarfüst, töményebb benzingőz, füstölőpálcikák – ez utóbbiak akár meggyújtatlanul, zárt csomagolásban is képesek köhögőrohamokat kiváltani), de a sima nátha/influenza is általában átalakul ilyenné.
    Kívánom, hogy mielőbb javuljon az állapotod.

    A zsíros borogatást próbáltad alkalmazni? Ha még nem szakadt fel a slejm, segítene, remélhetőleg, nálunk bevált.

  2. Nálam a természetes gyógymódok soha nem váltak be, mindig csak rosszabbították a helyzetet. MOst gyógyszert szedek, és ezzel mintha kezdene javulni. Ritkábban próbálok megfulladni.

Itt kommentelhetsz.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s